Året 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag badade med delfiner i USA, det var verkligen hur häftigt som helst!

Hur har ditt 2013 varit? Började rätt kasst med en skola som man allt för länge sedan tröttnat på, men ju längre tiden väl gick så blev allt bara bättre och bättre!
 

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Det hoppas jag verkligen på. Jag vill förhoppningsvis åka på språkresa, lära känna fler människor och ha kul.

 

Blev du kär i år? Nja, kär är väl att ta i...

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 14/6 då jag förverkligade en dröm jag haft i många år, att åka till USA och besöka New York. 1/5 då jag började vara fodervärd på Master, den underbara "lilla" hästen. ♥ 

Vad är din största framgång 2013? Lite klyshigt kanske, men att jag var mig sjäv, uppnådde mina mål inom skolan och mitt självförtroende växte! 

 

Bästa köpet? Det här är en tuff fråga, hahha. Står mellan mina Tory burch ballerina och mina Tiger jeans, båda två är saker som jag användt väldigt mycket + lagt ner en hel del pengar på...

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder helt klart, jag skulle väl placeras i det facket för personer som tänker "skippar jag 2 fikor så kan jag köpa en tröja istället", hehe. 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla nya människor jag mött i år och alla fina vänner som varit där för mig sedan innan, ni är guld världa!

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Let her go - Passenger, Dog days are over - Florence + The Machine, Ho Hey - The Luminers, Underdog - Imagine Dragons, Get lucky - Daft Punk, Wake Me Up - Avicii

 

Vem har du umgåts med mest? Matilda, är man grannar så är ♥

Bästa minnet från 2013? New York, Turkiet, Trysil, Sjöis, gymnasiet, and it goes on...

 

Har du haft ett förhållande under 2013? Nope

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Hmm snö på julafton kanske? Nej men jag vill vara så positiv som möjligt under 2014, så det känns dumt att börja året med att klanka ner på 2013...

 

Vad önskar du att du gjort mer? Åter igen förra svaret, men det finns alltid standard grejer som att plugga mer och sånt som man alltid behöver.

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Ödslat energi på onödiga småsaker, saker som egentligen är sjukt onödiga!

 

Favoritprogram på tv? PLL, How I Met your mother, The big bang theory har jag kanske sätt lite väl många avsnitt av i år.

 

Största musikaliska upptäckten? Imagen Dragons

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Blev firad med stor frukost på sängen, sen bar det vidare till lunch på hamra golfkrog med familjen och lite kompisar och avslutades med den god middag med släkten!

 

Vad fick dig att må bra? Familj, vänner, shopping, Master och mat haha.

Vem saknade du? Gammla vänner jag tappat kontakten med...

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014: Johanna, du växte mycket som person under 2013, och sluta inte med det under 2014! Sluta klanka ner på dig själv och folk i din omgivning och börja ge folk komplimanger oftare. Du måste fokusera ännu lite mer på skolan, men du är på god väg. Du är ung och ha kul, våga ta lite riksker och jag lovar att 2014 kommer att bli ett super år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0